BUY WHEELCHAIR - AN OVERVIEW

buy wheelchair - An Overview

buy wheelchair - An Overview

Blog Article

خرید اینترنتی اکسیژن ساز خانگی از تجهیزات پزشکی توانی نو، باعث میگردد تا افراد با اطمینان خاطر از اصالت کالا و گارانتی، بهترین دستگاه موجود در بازار را با کمترین قیمت ممکن خریداری نمایند.

علاوه بر این، دستگاه‌های ایرانی معمولاً با شرایط آب و هوایی و محیطی کشور سازگاری بیشتری دارند و خدمات پس از فروش و پشتیبانی فنی بهتری ارائه می‌دهند. انتخاب دستگاه‌های اکسیژن ساز ایرانی می‌تواند گزینه اقتصادی مناسبی برای خانواده‌ها و مراکز درمانی باشد که به دنبال کاهش هزینه‌های درمانی هستند.

این جدول به شما کمک می‌کند تا ویژگی‌های اصلی سه نوع متداول دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز، یعنی قابل حمل، خانگی و بیمارستانی را مقایسه کنید:

ورود رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ ورود با کد تایید

با این حال اکسیژن‌ سازهای پرتابل نسبت به نوع ثابت، توان تولیدی اکسیژن کمتری دارند.

بیشتر بخوانید: چه زمانی باید دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل یا پرتابل خریداری کرد؟

باید دقت کنید که در محیطهای بیمارستانی که امکان نصب کپسول اکسیژن برای بیماران وجود ندارد (و یا نصب آن باعث خطراتی میشود) بهتر است که از دستگاههای اکسیژن ساز استفاده شود.

اکسیژن‌‌ ساز پلاس ، اکسیژن ساز سوشیا ، اکسیژن ساز اکساز ، از جمله دستگاه اکسیژن ساز ایرانی هستند که به دلیل عملکرد و کارایی بالا از محبوبیت زیادی برخوردارند.

با خرید از مدیکام، می توانید از کیفیت و عملکرد مطلوب تجهیزات پزشکی اطمینان داشته باشید.

در این دوران، اکسیژن به وسیله سیلندرهای فشرده شده یا مخازن مایع به بیماران ارائه می‌شد، اما این روش‌ها همواره محدودیت‌هایی داشتند.

به طور کلی، میزان اکسیژن مورد نیاز بیماران توسط پزشک و با دستگاه بخور سرد واحد لیتر در دقیقه تعیین می‌شود. اما این دستگاه‌ها (فارغ از نوع خانگی یا بیمارستانی) می‌توانند کاربردهای متعدد دیگری نیز داشته باشند. در اینجا به برخی از کاربردهای دیگر دستگاه اکسیژن ساز اشاره خواهیم کرد:

افرادی که بیمار بستری در منزل دارند، بخصوص اگر بیمار نیازمند به دستگاه اکسیژن‌ ساز باشد، حتماً لازم است این محصول را تهیه کنند.

موثر در بهبود هیپوکسمی (کاهش فشار اکسیژن در سرخ‌رگ‌ها)

اما بخش اصلی دستگاه‌های اکسیژن ساز، دو یا چند سیلندر حاوی گرانول‌های زئولیت است که وظیفه تخلیص اکسیژن از نیتروژن هوا را بر عهده دارد. مکانیزم این بخش به این شکل است که گاز نیتروژن را به وسیله زئولیت جذب کرده و گاز اکسیژن را از بین تخلخل‌های خود عبور می‌دهد.

Report this page